fbpx

Wintercheck

Wintercheck

Warm de winter door!

Plan een werkplaatsafspraak in en laat je auto controleren voor maar €19,95 op de 15 belangrijkste punten! Inclusief 3 maanden garantie op de accu & gratis Fiat, Alfa Romeo of Jeep wintermuts! Daarnaast ontvang je ook 10% korting op alle uit de check voortkomende onderhoud- of reparatiewerkzaamheden.

Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij.

* Je ontvangt 3 maanden garantie op de accu die tijdens de check gecontroleerd is. Mocht de accu binnen 3 maanden toch stuk gaan, ontvang je een nieuwe.

** Je auto wordt gecontroleerd op de volgende punten: voorruit, banden, remmen, verlichting, portier rubbers, accu, schokdempers, uitlaat, onderzijde, ruitenwissers, airco, ruitenwisser vloeistof, motorolie, koelvloeistof en de remvloeistof.

Plan direct een werkplaatsafspraak in.

Vul uw gegevens in
De heerMevrouw
Specificeer uw dienst

Reden van afspraak*

OnderhoudsbeurtAPKBanden vervangen / wisselAirco CheckWinter / Zomer CheckOverig


Top