fbpx

Abarth 595 fan? Bekijk deze twee exclusives!

Abarth 595 fan? Bekijk deze twee exclusives!

Fiat kondigt twee speciale uitvoeringen aan van de Abarth 595.

Abarth 595 Scorpioneoro

Dit model is een eerbetoon aan de A112 Abarth “Gold Ring” uit 1979. Dit is te herkennen aan zijn zwarte uitvoering met gouden accenten. Van dit model worden er maar een exclusieve 2.000 stuks gemaakt. Mocht je een liefhebber zijn en een andere variant willen dan kun je de Abarth 595 Scorpioneoro ook krijgen in de kleuren Podium Blue, Racing White en Record Grey. Deze Abarth is uitgevoerd met een 1.4 T-Jet turbomotor en heeft 165 pk. Het model is te krijgen met een gewone versnellingsbak, maar ook met een gerobotiseerde sequentiële transmissie. Het laatste model is inclusief flippers achter het stuur.

Abarth 595 Monster Energy Yamaha

Een model dat ‘afstamt’ van de motorsport. Net zoals de Abarth 595 Scorpioneoro worden van dit model maar 2.000 auto’s geproduceerd. De blauwe kleurstelling is geïnspireerd op de 2020 Monster Energy Yamaha MotoGP’s YZR-M1. Dit model is ook te verkrijgen in het zwart, volledig zwart. Daarnaast is de motor uitrusting gelijk aan die van de Abarth 595 Scorpioneoro.

Uniek aan deze uitvoering is de Koni-achtervering, met Frequency Selective Damping (FSD) -technologie om de wegligging nog strakker te maken.

Top
Aanbod
Afspraak
Mail ons
Bel ons