fbpx

Eindelijk! De elektrische Fiat 500 ‘La Prima’

Eindelijk! De elektrische Fiat 500 ‘La Prima’

Het spannendste autonieuws komt dit jaar uit Italië. Volgende maand staat de volledig elektrische FIAT 500 in de showroom bij Autobedrijf Coumans in Geleen. Wie denkt dat dit model een 500 zoals we hem nu kennen met een accu is heeft het mis. De ontwerpers in Turijn hebben ziel en zaligheid gelegd in een compleet nieuwe auto.

Bij Auto Coumans Geleen, de officiële dealer in Limburg, kijken ze reikhalzend uit naar de komst van de eerste volledig elektrische FIAT. Peter Coumans: “Vanaf november staat de auto in de showroom. Een tijdje terug heb ik hem al gezien en het is echt een andere auto dan de 500 met verbrandingsmotor. Natuurlijk ziet de elektrische 500 er uit als een 500. Dat maakt hem juist zo geliefd, maar het nieuwe model is breder en langer en het interieur is compleet nieuw. Als je ze naast elkaar zet zie je de verschillen goed, maar tegelijkertijd ook de familietrekjes,” aldus Peter Coumans.

Lees het gehele artikel
Top
Aanbod
Afspraak
Mail ons
Bel ons