fbpx

Kimi Räikkönen en Antonio Giovinazzi ook in 2021 bij Alfa Romeo Racing ORLEN

Kimi Räikkönen en Antonio Giovinazzi ook in 2021 bij Alfa Romeo Racing ORLEN

Alfa Romeo is verheugd met de Formule 1 contractverlenging tussen Kimi Räikkönen en Antonio Giovinazzi en het Alfa Romeo Racing ORLEN team voor 2021. Antonio Giovinazzi, de eerste Italiaanse coureur in acht jaar die als een stabiele factor achter het stuur van een Formule 1-auto zit, speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling van het Alfa Romeo Racing ORLEN-team. Zijn vooruitgang en prestaties tijdens zijn eerste twee seizoenen waren zowel significant als consistent. Tijdens het huidige seizoen heeft Antonio meerdere solide prestaties geleverd en zichzelf bewezen als een van de beste starters. Hij eindigde in diverse races op verschillende posities.

Het team heeft het Italiaanse talent altijd met grote vastberadenheid gesteund. Voor Alfa Romeo is het een missie, maar vooral een bron van grote trots om getuige te zijn van zijn gestage stijging in zijn streven naar betere resultaten. De band tussen Italiaanse coureurs en Alfa Romeo is immers de bron van autosportlegende sinds de autofabrikant in 1950 de eerste editie van de hoogste klasse won met Nino Farina in een Alfa Romeo Gran Premio Type 158 “Alfetta”.

Top
Aanbod
Afspraak
Mail ons
Bel ons