fbpx

Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride in 2021

Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride in 2021

Jeep zal de komende jaren op elk typeplaatje opties voor elektrificatie aanbieden, omdat het ernaar streeft de leider te worden op het gebied van milieuvriendelijke premiumtechnologie. Geëlektrificeerde Jeep-voertuigen dragen de 4xe-badge. De elektrische voertuigen van Jeep zullen de meest efficiënte en verantwoorde Jeep-voertuigen ooit zijn, die prestaties op de weg en in het onverhard naar een hoger niveau tillen.

Met de komst van de nieuwe Wrangler 4xe introduceert Jeep® de meest capabele, technisch meest geavanceerde en milieuvriendelijkste Wrangler ooit. Jeep Wrangler 4xe-modellen zijn in 2021 verkrijgbaar zijn in Europa.

De Wrangler 4xe beschikt over een 2,0-liter viercilinderturbomotor, twee elektromotoren en een achttraps automatische transmissie. In totaal goed voor 375 pk en tot zo’n 40 kilometer puur elektrische en emissieloze aandrijving voor dagelijks woon-werkverkeer. Een auto met een stevig karakter!

Geavanceerde en milieuvriendelijke premiumtechnologie zorgt voor absolute en stille vrijheid, nog meer rijplezier op de openbare weg en bereikt een nieuw niveau van benchmark Jeep terreincapaciteiten.

  • Jeep 4xe Plug-in Hybride-voertuigen bieden nieuwe niveaus van efficiëntie, verantwoordelijkheid voor het milieu en prestaties op de weg en offroad
  • ‘Torque-on-demand’ elektrisch vermogen verbetert de prestaties van de Wrangler op de weg en zorgt voor snelle acceleraties vanuit stilstand en veel stuwkracht bij lage snelheid. Ook verhoogt het onmiddellijk beschikbare koppel de legendarische benchmark offroadcapaciteiten van de Wrangler
  • De Wrangler 4xe is in de eerste plaats een Jeep Wrangler met Trail Rated-onderstel: solide voor- en achterassen, fulltime 4×4-verdeelbak met twee snelheden, volledig scharnierende ophanging en 30 inch doorwaadvermogen
  • Het 400 volt, 17 kWh, 96-cels batterijpakket is onder de tweede zitrij gemonteerd om deze te beschermen tegen invloeden van buitenaf en heeft geen negatieve invloed op de binnenruimte
Top
Aanbod
Afspraak
Mail ons
Bel ons