fbpx

Klanten vertellen: De Alfa Romeo Stelvio ervaring van Rico

Klanten vertellen: De Alfa Romeo Stelvio ervaring van Rico

Sinds juli 2019 ben ik de trotse bezitter van de allermooiste Alfa Romeo Stelvio. Toen ik hem eind 2018 in de showroom zag staan bij Auto Coumans was ik meteen verliefd. Zo’n mooie Stelvio had ik niet eerder gezien. De kleurcombinatie en het prachtige interieur zijn helemaal top. Het is de eerste Alfa die ik rijd en ik was door mijn schoonfamilie (de familie Coumans) natuurlijk al een beetje besmet met het Alfa virus. Ik vond Alfa Romeo altijd al een mooi merk, maar met name de ruimte voor de bestuurder heeft mij tegengehouden om de overstap te maken. Bij het uitkomen van de Stelvio en de eerste proefrit was ik al onder de indruk. In de zomer van 2019 ben ik overstag gegaan en ik heb hier nog geen minuut spijt van gehad. Na het rijden van Volvo, BMW en Audi snap ik nu wat bedoeld wordt met het Alfa-gevoel. Zowel het rijgedrag als de power onder de motorkap bepalen dit gevoel.

Afgelopen zomer stonden we bovenaan bij de Stelvio-pas. Na het rijden van deze berg pas snap ik waarom hij zijn naam hieraan dankt. De tocht door de Italiaanse Dolemieten was een genot met deze prachtige reisauto en we hadden zelfs veel bekijks van de Italianen. Iedere keer als ik met mijn Stelvio rij is het gewoon genieten.

Groeten,
Rico Luijten

Top
Aanbod
Afspraak
Mail ons
Bel ons