fbpx

Klanten vertellen: Tess Luijten en haar Fiat 500 geluk!

Klanten vertellen: Tess Luijten en haar Fiat 500 geluk!

”Al vanaf het moment dat ik mijn rijbewijs behaalde, reed ik  6 jaar geleden al regelmatig in de Fiat 500 van mijn moeder rond die ze ook gekocht had bij Auto Coumans. Toen wist ik gelijk dat mijn eerste auto ook een Fiat 500 zou worden. Wat rijdt deze auto heerlijk!”

In oktober 2019 was het eindelijk zover: ik ging opzoek naar mijn eerste auto. Gelijk heb ik contact opgenomen met Auto Coumans, en alsof het zo had moeten zijn stond in de showroom het broertje van mijn moeders Fiat 500. Ik was gelijk verliefd!

 

De prachtige kleur die ik graag wilde, een stoer interieur en wat extra power. Dit is de perfecte auto voor mij. Je verbaast je nog over hoeveel bagage er in deze auto past, want na een aantal keer verhuizen is dat wel duidelijk geworden. 😉

 

De Fiat 500 is niet alleen fijn als stadsauto, maar ook voor lange stukken rijden is mijn auto perfect. Ik woon in Tilburg, werk in Breda en ben vrijwel ieder weekend in Limburg te vinden. Mijn auto rijdt dan ook behoorlijk veel, maar iedere rit is nog steeds heerlijk!

En mocht het dan een keer misgaan… dan word je snel geholpen dankzij de EHBA-pas die ik via Auto Coumans heb. Zo werd ik binnen 20 minuten geholpen en binnen 30 minuten zat ik weer op weg naar mijn bestemming!

 

Na bijna anderhalf jaar ben ik nog steeds even verliefd op mijn Fiat 500!

 

Groetjes,
Tess Luijten
Top
Aanbod
Afspraak
Mail ons
Bel ons