fbpx

Klanten vertellen: Kyron Olmeijer, zijn liefde en zijn cabrio!

Klanten vertellen: Kyron Olmeijer, zijn liefde en zijn cabrio!

Zonnebril? Check. Picknickmand? Check. Dak eraf? Dubbel check! Afgelopen zomer reden mijn vriendin en ik de eerste kilometers in onze cabrio!

 

Ik was net voor mijn werk naar Den Haag verhuisd en lag te zonnen op het strand toen ik werd getipt door Auto Coumans: Of ik mezelf onsterfelijk wou maken bij mijn vriendin? Ik had onlangs afscheid moeten nemen van mijn eerste wagen en was aangewezen op het openbaar vervoer om naar Limburg te gaan. Ik had er dus wel oren naar. Het ging om een Peugeot 207CC. Niet de jongste, maar met weinig kilometers op de teller. Een aardig prijsje. En toen ik de combinatie van zwarte lak en rood lederen bekleding zag, was ik verkocht. Nog geen etmaal later was ik de trotse eigenaar en was mijn strandoutfit compleet.

 

Een redelijk spontane beslissing dus, maar het gevoel was meteen goed. Het bleek ook een van mijn betere aankopen, want in een jaar vol beperkingen en concessies was er weinig dat zo’n gevoel van vrijheid gaf als op de bonnefooi je eigen autootje instappen en gaan! Zo reden we die zomer met een zilte bries door onze coronakapsels van Zoutelande langs Ouddorp naar Den Haag en Wassenaar. Maar natuurlijk ook door het mooie Limburgse landschap op jacht naar een ijsje. En konden we uiteindelijk zelfs op een stedentripje naar Straatsburg.

 

Vooralsnog kende dit jaar slechts een enkel tourdagje. Ik kan niet wachten tot de zomer, dan gaat het dak eraf! En ook al mogen we nergens naartoe, het maakt niet uit. Want als je geniet van de reis, heb je geen bestemming meer nodig. En hiermee kan Auto Coumans je als geen ander helpen.

 

Groet,

Kyron Olmeijer

Top
Aanbod
Afspraak
Mail ons
Bel ons