fbpx

Klanten vertellen: Harald Verjans

Klanten vertellen: Harald Verjans

In 2007…

ben ik voor het eerst in contact gekomen met Auto Coumans. We waren opzoek naar een Fiat 500 voor de zaak als ‘eyecatcher’ – de toen nieuwe Fiat 500 was dat voor ons!

 

In 2010 kwam de Alfa Romeo Giulietta op de markt en dat was voor mij liefde op het eerste gezicht – een auto die ik wilde hebben. Helaas was de uitvoering die ik graag wilde boven mijn budget.

Na de aankoop…

van een Fiat 500 Miljonairs editie in 2013 was het in 2015 dan zo ver: ik kocht mijn eerste Alfa Romeo. Een Giulietta 170 pk TCT , liefde vanaf de eerste kilometer…! Wat een heerlijke auto, maar opeens stond daar, anderhalf jaar oud, een Giulietta Quadrifoglio Verde. De auto die ik al jaren wilde hebben … en what a ride!

 

Nadat ik 2,5 jaar genoten heb van deze auto werd ik opnieuw verliefd, ditmaal op een hele mooie Alfa Romeo Stelvio. Deze konden we simpelweg niet laten staan! En zo geschiede, de Giulietta werd ingeruild.

Nu, 14 jaar later…

ben ik 7 auto’s verder (2x Fiat 500, 3x Alfa Romeo en 2x Fiat Professional bedrijfsbus) bij Auto Coumans. Als klant kom je terecht bij een familiebedrijf met passie voor hun merken, TOP service en eerlijke prijzen voor onderhoud. En het beste: je bent geen nummer maar een klant!

Nu wachten op de Alfa Romeo Tonale…

Top
Aanbod
Afspraak
Mail ons
Bel ons