fbpx

Klanten vertellen: Math

Klanten vertellen: Math

Eerste werkplaats klant sinds 1985…

Toen ik in 1985 bij Auto Coumans een afspraak maakte voor een onderhoudsbeurt van mijn toenmalige Alfa Sud, had ik niet kunnen bedenken dat ik in 2021 nog steeds een vaste klant zou zijn van de familie Coumans.

Enerzijds komt dit natuurlijk door het merk Alfa Romeo (ik ben maar eenmaal ontrouw geweest en heb toen het zustermerk Lancia gehad), dat het toch maar steeds weer presteert om aantrekkelijke auto’s te creëren. Auto’s die zowel sportief als ook comfortabel zijn en waarin elke manier van rijden mogelijk is. Sportief of meer rustig is in alle auto’s die ik gehad heb, mogelijk geweest.

Daarnaast is de vriendelijkheid en deskundigheid van de medewerkers van Auto Coumans ook een belangrijke factor geweest om steeds weer terug te komen.

Ik weet niet meer de hoeveelste Alfa Romeo mijn huidige Giulietta is, maar het is nog steeds een genot om er mee te rijden. En mijn nieuwe auto zal naar alle waarschijnlijkheid ook weer een Alfa Romeo zijn. Wordt het de Tonale?

Op de foto de Lancia Libra, uiteraard ook uit de FCA groep, ergens in Engeland in een voorde.

Hartelijke groet,

Math Hermans

Auto Coumans
Top
Aanbod
Afspraak
Mail ons
Bel ons