fbpx

Klanten vertellen: Aniek

Klanten vertellen: Aniek

Fiat 500 Cabrio, Italiaans vakmanschap

Een blauwe Renault Twingo uit 2003; dat was mijn allereerste auto die ik ruim drie jaar geleden kocht bij Auto Coumans. Klein van stuk, maar van onschatbare waarde. Ik was voor die tijd volledig afhankelijk van het openbaar vervoer en deze auto zorgde er voor dat ik kon gaan en staan waar ik wilde. Een beetje gedateerd, maar nog in perfecte staat door het goede onderhoud en de service van Auto Coumans.

 

Na drie jaar begon het steeds meer te kriebelen. Bij elke APK keuring en onderhoudsbeurt viel mijn blik weer op die Italiaanse auto in de showroom. Een Fiat 500. Classy, sportief, compact en met de nodige power. De perfecte auto voor mij. Ik bekeek de website van Auto Coumans en zag een aantal mooie modellen staan. Ik besloot een afspraak te plannen in de showroom, waar ik met veel enthousiasme werd ontvangen door Marc Coumans. ‘We gaan gewoon eens rondlopen en kijken wat je leuk vindt en bij je past’, zei Marc. Met dit in het achterhoofd viel mijn oog al snel op een (tweedehands) paarse Fiat 500 Cabrio. Hij voldeed volledig aan al mijn eisen en wensen. Mooi model, makkelijk in gebruik en weinig kilometers op de teller. Het open dak was een cadeautje. ‘Houd deze in je achterhoofd, dan kijken we nog even verder’ zei Marc, en zo bekeken we nog een aantal andere modellen. Maar de paarse Fiat 500 bleef favoriet en na een proefrit en vakkundige uitleg van Marc was ik een aantal uur later trotse eigenaar van mijn droomauto.

 

Twee weken gingen voorbij waarin mijn auto helemaal tip top in orde werd gemaakt, en alles nog even goed werd gecheckt. Hij was helemaal klaar voor mij als nieuwe eigenaar. Met een grote, rode strik stond mijn Fiat 500 op de afgesproken ophaaldag in de showroom klaar. Voorzien van een APK keuring, nieuw gespoten velgen en volledig gepoetst werd hij aan mij overhandigd en kon het avontuur beginnen. Een uniek staaltje Italiaans vakmanschap en een waardevol moment dat ik niet snel zal vergeten. Dak open en gaan!

Aniek

Auto Coumans
Top
Aanbod
Afspraak
Mail ons
Bel ons