fbpx

Klanten vertellen: Marcel

Klanten vertellen: Marcel

Het begon in 1989… 

In 1989 kochten mijn ouders de eerste auto bij Auto Coumans (toen nog Arco Stein: ‘Alfa Romeo Coumans’). Een prachtige Alfa 164 en er volgden er nog een heleboel.

Op zondagochtend bij Zef en Henny een nieuwe auto samenstellen, dat was echt uniek, zeker in die tijd! Daar hebben mijn ouders nog steeds goede herinneringen aan.

 

Mijn eerste Alfa van Auto Coumans was een witte Alfa 75 Twin Spark, wat was ik trots als 22-jarige om zo’n gave auto te kunnen rijden. Het voelde altijd als ‘thuiskomen’ bij de familie Coumans – geweldige service, tijd voor een kop koffie, altijd klaarstaan en net die stap extra zetten die ervoor zorgt dat klanten oprecht tevreden zijn. Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik een uitstapje heb gemaakt naar de Duitse gevestigde orde, maar dat was geen succes. In 2017 was ik de koning te rijk in mijn Misano blauwe Stelvio Q4 280 met Ragazzon uitlaat, wat een heerlijk ding was dat! 140.000 km zonder noemenswaardige problemen en met heel veel plezier. Inmiddels ben ik de trotse eigenaar van een Giulia Quadrifoglio en voel me dagelijks een kind in een speelgoedwinkel… Het enige nadeel van deze verslavende auto is dat de bank niet kan worden neergeklapt en ik maar 3 passagiers kan meenemen. Dus wellicht toch weer eens gaan praten binnekort..?

 

Auto Coumans blijft voor mij de fijnste garage met een hoge gun-factor. Zij hebben bovendien altijd vastgehouden aan hun merken, ook toen dat niet gemakkelijk was. Passie voor het merk, passie voor het bedrijf en afspraken nakomen, dat is precies wat ik in mijn eigen bedrijf ook hoog in het vaandel draag. Ik rijd graag van Nederweert naar Geleen voor deze toppers en hoop dat nog lang te doen!

Marcel Wetemans

Auto Coumans
Auto Coumans
Auto Coumans
Auto Coumans
Top
Aanbod
Afspraak
Mail ons
Bel ons