fbpx

Klanten vertellen: Joyce

Klanten vertellen: Joyce

Hoe Joyce besmet raakte met het Alfa Romeo virus

Joyce: “Wat heb ik veel plezier gehad van mijn Fiatjes (Seicento, 500C) en ook mijn oldtimer 500L uit 1970 heeft een speciaal plekje in mijn hart. Allemaal liefdevol afgeleverd en onderhouden door Auto Coumans.

Maar deze zomer ben ik toch door de knieën gegaan voor een temperamentvolle Italiaan van een andere categorie. Ik bleek vatbaar voor de charmes van een stoere Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde uit 2016. Hij stond naar me te lonken in de showroom van Coumans en bleek ook nog een ‘vriend van de familie’. Dat kon dus niet meer stuk. Niet alleen een beauty, maar ook een feest om in te rijden. En dat lekkere ‘plofje’ van de tweede naar de derde versnelling, wat een heerlijk geluid.”

Wij bij Auto Coumans concluderen: ook Joyce heeft het Alfa Romeo virus.

Auto Coumans
Top
Aanbod
Afspraak
Mail ons
Bel ons