fbpx

Klanten vertellen: Cindy Deuss

Klanten vertellen: Cindy Deuss

Vandaag is rood

Ik heb iets met rood, altijd al gehad denk ik. Zo draag ik altijd rode lippenstift en zijn mijn nagels altijd rood gelakt. En in mijn kast hangen ook de nodige rode kledingstukken. De rode Fiat 500 cabrio die ik rijd is echter mijn eerste rode auto.

Tot een jaar of acht geleden heb ik een flink aantal jaren Ford gereden, die ruilde ik na twee jaar dan altijd in voor een nieuwe. Ik herinner me de momenten nog goed dat ik met mijn dochtertje Merel in de auto zat en het liedje ‘Vandaag is rood’ van Marco Borsato door de luidsprekers klonk. Het volume ging dan altijd omhoog en we zongen beiden luidkeels mee waarbij het stuur mijn trommel was. Als je de plaat beluisterd, weet je precies wanneer ik dat tromgeroffel op m’n stuur losliet… Het was ook op zo’n moment in de auto dat we een rode Fiat 500 met open dak voorbij zagen komen en Merel tegen me zei “mama, als het weer tijd is voor een nieuwe auto, wil je dan zo eentje kopen?”.

In augustus 2014 kocht ik deze auto en Auto Coumans maakte dit mogelijk. Deze auto zou en moest ik hebben. Vijf maanden eerder overleed mijn dochtertje namelijk en deze auto was een belofte. Een aankoop die ik 100% met mijn hart maakte. Alleen tot op de dag van vandaag lukt het nog niet om het liedje van Marco te beluisteren in de auto, ik wissel dan snel van zender.

Vijf jaar geleden, in 2016, heb ik mijn baan bij de Rabobank opgezegd om in 2017 in Maastricht een winkel in O bag tassen te beginnen. Toen heb ik de auto ook laten bestickeren met de naam van mijn zaak. Was de auto al door z’n kleur opvallend, met de bestickering valt deze nóg meer op. En ik vind het eigenlijk ook best leuk dat ik mede door m’n auto herkend en aangesproken wordt als Mrs O. Mrs O die Italiaanse tassen verkoopt en in een Italiaanse auto rijdt.

Na zeven jaar ‘zorgeloos’ rijden liet de auto me recent even in de steek en moest ie afgesleept worden naar de garage. Het was gelijk een flinke reparatie waardoor ik even overwogen heb om de auto in te ruilen en een nieuwe Fiat 500 te leasen. Ik had er zelfs al eentje uitgezocht waarvoor Peter Coumans me een mooie offerte had gemaakt. Maar ik heb het toch niet gedaan. Diep in mijn hart voelde het niet goed en hoorde ik zo’n stemmetje dat zei dat ik de auto niet mocht wegdoen. Dus ik blijf deze auto, die dankzij Auto Coumans weer als nieuw is, rijden en ik hoop er nog lang plezier van te hebben.

Cindy Deuss
Mrs O & more Maastricht

www.mrsoandmoreshop.nl

nieuwsbrief afbeelding
Top
Aanbod
Afspraak
Mail ons
Bel ons