fbpx

Auto Coumans: klaar voor de toekomst!

Auto Coumans: klaar voor de toekomst!

Auto Coumans: klaar voor de toekomst!

Wellicht heeft u het al vernomen, Auto Coumans gaat samen met Hekkert Autogroep. Dit heeft alles te maken met de snel veranderende automotive sector. Denk hierbij aan elektrificatie, het agentuurmodel en het samenvoegen van fabrikanten. Belangrijkste voor u als klant, u kunt gewoon bij ons vertrouwde team terecht. Ook in 2023.

Via onderstaande button leest u het uitgebreide verhaal. Maar eerst willen wij, Hilda, Marc en Peter Coumans, u bedanken voor het vertrouwen dat u onze familie en medewerkers gedurende 37 jaar heeft gegeven. Zonder u en het fantastische team zou er geen Auto Coumans zijn geweest.

Wij wensen u allen fijne Kerstdagen en een 2023 met alle gezondheid, geluk en liefde toe.

Top
Aanbod
Afspraak
Mail ons
Bel ons