Dé Abarth dealer van Limburg

Maak kennis met Abarth en ontdek brute power!

Abarth

Auto Coumans is al jaren dé Abarth dealer van Limburg. Als erkende FCA-dealer beschikken wij over alle kennis en expertise die nodig is, om ervoor te borgen dat u zorgeloos onderweg bent. Naast het nieuwste assortiment en het onderhoud zorgen wij ervoor dat u 3 jaar onbezorgd kunt rijden, kilometervrij.

Abarth vertelt het verhaal van de Italiaanse autovisionair Karl Abarth, die in de jaren 50 van de vorige eeuw de wereld van de autosport op zijn kop zette. Met de sportieve Abarth 595, gebaseerd op de Fiat 500, richt Abarth zich op autoliefhebbers die houden van snelle en stijlvolle auto’s. Abarth gaat voor adrenaline en ongekende prestaties, zonder daarbij ook maar iets in te leveren op kwaliteit. Waarom zou u immers kiezen tussen sportiviteit en design als u ook voor beide kunt gaan?

Abarth Dealer

Abarth 595

Abarth 595

De Abarth 595 excelleert op stijl én vermogen en is daarnaast een absolute lust voor het oog! Het besturen van een Abarth 595 vergt lef en veroorzaakt een adrenaline kick waar menig automerk alleen maar van kan dromen. De speciale racestoelen zorgen voor gemak tijdens het rijden en de stevige wegligging maakt dat iedere Abarth bochten induikt als een shorttracker die om de wereldtitel strijdt. Abarth staat bekend om haar uitdagende designs en onderscheidende kleurgebruik. Dit maakt Abarth het perfecte merk voor de lefgozers onder ons die houden van Italiaans design en krachtige, sportieve prestaties.

Proefrit Abarth!

Auto Coumans is de officiële FCA-dealer van Limburg.  Door deze status wordt ons personeel getraind door Abarth zelf. Hierdoor hebben wij alle kennis en expertise in huis om ervoor te zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt in een sportieve Abarth. Kiest u voor lease of koop? Laat u eerlijk adviseren. Wij kijken naar wat het beste bij uw situatie past.

Alvast uw Abarth uitzoeken? Dat kan! Wij nodigen u uit in onze showroom om u kennis te laten maken met de bruutste Abarth modellen! Peter of Jeroen beantwoorden al uw vragen en vertellen u alle in-en-outs. Maak vandaag nog een afspraak om proef te komen rijden.

Fiat Abarth Dealer

Abarth kopen

Wie eenmaal een beet van de schorpioen heeft gehad, valt als een blok voor het merk Abarth. In de rijke historie van 70 jaar Abarth, is het merk uitgegroeid tot veel meer dan gewoon een automerk. Het merkt brengt autoliefhebbers met een liefde voor snelheid en design bij elkaar op de racebaan.

Abarth is ontstaan uit de verbeelding en de moed van Karl Abarth. De geschiedenis zit vol records en innovaties. Één man en zijn speciale auto’s, dezelfde auto’s die hun stempel drukten op de Italiaanse en internationale autosport. Abarth werd geboren met Karl Abarth op 15 november 1908, onder het teken van de Schorpioen.

Technologie & Vakmanschap

Topkwaliteit voor topprestaties: om u te laten beleven wat een professionele autocoureur voelt, kiezen wij voor Abarth. Van racestoelen van Sabelt tot de krachtige kleuren die het sportieve karakter van elke Abarth extra glans geven.

Elke Abarth is uitgerust met een Uconnect™-infotainmentsysteem van de nieuwste generatie. Na het koppelen van uw smartphone aan het systeem kunt u onder andere handsfree bellen, uw eigen playlists afspelen en berichten checken via het touchscreen in het dashboard.

Plan vandaag nog jouw proefrit!

    1. Vul uw gegevens in
    De heerMevrouw
    2. Kies uw merk