Onderhoud voor ieder automerk – met 2 jaar garantie!

Voorkom verrassingen en plan vandaag nog jouw onderhoudsbeurt of APK-keuring in. De monteurs van Auto Coumans zijn niet alleen gespecialiseerd in Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Abarth en Fiat Professional, maar ook in alle andere automerken.

Groot

onderhoud

Vanaf €300,-

Kies je voor een grote onderhoudsbeurt bij Auto Coumans? Dan ontvang je tijdelijk een gratis APK-keuring en gratis EHBA-pas. Plan nu jouw afspraak in. Meer informatie over de voordelen van een EHBA-pas, lees je hieronder.

Klein

onderhoud

Vanaf €185,-

Kies je voor een kleine onderhoudsbeurt bij Auto Coumans? Dan ontvang je tijdelijk een gratis APK-keuring en 50% korting op je EHBA-pas. Plan nu jouw afspraak in. Meer informatie over de voordelen van een EHBA-pas, lees je hieronder.

Losse

APK-keuring

€ 19,95

Belangrijk om te weten is óf en wanneer jouw auto APK goedgekeurd dient te zijn, dit is namelijk wettelijk verplicht. Tijdens de APK-keuring wordt jouw auto op veiligheid, milieu en registratie beoordeeld. De APK- keuring geeft een beeld van de staat waarin de auto verkeert.

Voordelen van een EHBA-pas – Eerste hulp bij autopech:

Een lekke band of een lege accu waardoor de auto niet wil starten? Geen zorgen! Bij het bezit van een EHBA-pas sturen wij een monteur om je weer op weg te helpen. Waar je ook bent, dag en nacht, zeven dagen in de week, door heel Europa. Is het probleem niet ter plekke op te lossen? Dan wordt ervoor gezorgd dat jouw auto afgeleverd wordt bij de dichtstbijzijnde erkende servicewerkplaats om gerepareerd te worden.

Gratis APK

Gratis APK bij onderhoud aan het voertuig (afmeldkosten zijn voor eigen rekening)

Lampjes

Lampjes aan de buitenzijde vervangen.

Vloeistoffen

Gratis bijvullen van vloeistoffen tussen de onderhoudsbeurten door met een maximum van 2 liter per jaar.

Banden reparatie

Bandreparatie omvat uitsluitend banden behorend tot het voertuig vermeld op de EHBA-pas.

Gratis reparatie

Gratis reparatie van een ster of pit in de voorruit.

Tip

Vergeet je huidige pechhulp niet op tijd op te zeggen als je kiest voor de EHBA-pas.

Zorgeloos onderweg

Bij Auto Coumans willen we maar een ding. Ervoor zorgen dat jij zorgeloos onderweg bent. Dat is de reden dat wij kiezen voor de EHBA-pas, zo ben je 24 uur per dag, 7 dagen in de week verzekerd van pechhulp onderweg.

Vakgarage

Bij Auto Coumans werken echte vakmensen. Onze experts hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste specialistische kennis over je auto. Zo ontdekken we bijna ieder gebrek aan de auto en zorgen we ervoor dat je weer zorgeloos onderweg bent!

Camperonderhoud

Zonder zorgen op reis samen met je camper! Wij zorgen ervoor dat jouw camper van A tot Z helemaal in orde is. Onze camper monteurs zijn gespecialiseerd en ook de moderne werkplaats is er speciaal voor ingericht, geheel voorzien van de nieuwste apparatuur.

Neem contact met mij op voor een onderhoudsbeurt!

Liever telefonisch informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 46 475 62 22