Dé Alfa Romeo dealer van Limburg

Een geschiedenis van pure emotie. Een en al elegantie, in elk detail!

Alfa Romeo dealer Limburg met ruim 35 jaar ervaring!

Auto Coumans is al meer dan 35 jaar dé Alfa Romeo dealer van Limburg. Als erkende FCA-dealer beschikken wij over alle kennis en expertise die nodig is, om ervoor te borgen dat u zorgeloos onderweg bent. Naast het nieuwste assortiment en het onderhoud zorgen wij ervoor dat u 3 jaar onbezorgd kunt rijden, kilometervrij.

Alfa Romeo is hét merk dat sinds jaar en dag passie voor auto’s heeft in de puurste zin. De unieke manier waarop Alfa Romeo’s worden gecreëerd, inspireert de beste autobouwers over de hele wereld. Het logo groeit al sinds het begin uit tot een icoon van pure rijemotie voor miljoenen autoliefhebbers. De Italiaanse schoonheid weet op deze manier al generaties lang harten te veroveren. Kracht en degelijkheid gaan gepaard met sportieve prestaties en comfort. Elk model ontstaat met hetzelfde fundament; de ultieme rijervaring.

alfa romeo dealer

alfa romeo modellen

Alfa Romeo modellen

Passie voor autorijden staat vanaf het begin centraal. Dat ziet en merkt u in alles! Van een Giulia tot een Stelvio, hoogstaande Italiaanse kwaliteit en een pure rijbeleving. Zo is de Giulia meer dan een sedan en de Stelvio meer dan een SUV. De Alfa Romeo modellen worden gebouwd rondom de bestuurder, de persoon waar het allemaal om draait. Door de jaren heen weet Alfa Romeo zich te ontwikkelen en blijven ze continue bezig met innoveren.

Niet alleen op de weg laat Alfa Romeo zijn kracht zien. Ook op het circuit schitteren ze sinds de oprichting van Alfa Romeo. Het merk verovert dan ook 5 wereldtitels. Daarnaast schrijft Alfa Romeo nog vele andere onuitwisbare pagina’s uit de geschiedenis van de autosport. Alfa Romeo maakt geen merk, ze creëren het.

110 jarig bestaan Alfa Romeo

Op 24 juni 2020 viert Alfa Romeo zijn 110 jarig bestaan. Om de historische mijlpaal te vieren, heeft het Alfa Romeo-stylingcentrum het nieuwe ‘Alfa Romeo 110’-logo gecreëerd: het getal ‘110’ geeft enerzijds weer dat het merk Alfa Romeo trouw is gebleven aan zijn meest iconische elementen, terwijl het anderzijds op grafische en dynamische wijze de overgang van het verleden naar de toekomst symboliseert.

Een motor die brult en hoofden laat draaien. Durft u uzelf over te geven aan Italiaanse degelijkheid en kracht? Plan een proefrit in via het formulier onderaan deze pagina.

alfa romeo 100 jaar bestaan logo

Alfa Romeo kopen?

Alfa Romeo garage

Met meer dan 35 jaar ervaring als Alfa Romeo garage, is Auto Coumans dé Alfa Romeo specialist van Limburg. Als officieel FCA-dealer (Fiat Chrysler Automotive) bestaat ons team uit geschoolde vakspecialisten, die niet alleen het beste advies kunnen geven in onze showroom, maar ook iedere Alfa Romeo van het beste onderhoud kunnen voorzien in onze garage.

Onze passie ligt bij Alfa Romeo, of het nu een klassieke Alfa Romeo Giulietta Spider is, of een splinter nieuwe Alfa Romeo Giulia. Onze experts zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos onderweg bent.

Plan vandaag nog jouw proefrit!

    1. Vul uw gegevens in
    De heerMevrouw
    2. Kies uw merk