Droomt u alvast met ons mee?

Rijdt u binnenkort

de volledig nieuwe

Alfa Romeo Tonale?

Alfa Romeo gaat vanaf 2022 tot 2026 ieder jaar een nieuwe geëlektrificeerde auto op de markt brengen. Dit vertelde Jean-Philippe Imparato afgelopen jaar. En, volgens de geruchtenmolen, is het bijna zover. Zo zou op 8 februari de Tonale aan het grote publiek worden voorgesteld en daarmee komt het lange wachten tot een ontknoping.

ALFA ROMEO TONALE

De crossover werd als conceptversie wel al getoond op de Autosalon van Genève in 2019. De auto heeft een aantal bekende Alfa-elementen, zoals de 21-inch wielen en de welbekende Scudetto-grille. De Tonale wordt onder de Stelvio geplaatst in een bestaand segment dat ongekend populair is. Verkrijgbaar als hybride, diesel en later ook als volledig elektrische variant moet het de start zijn van een nieuw tijdperk. De Tonale heeft een lengte van 4,53 meter, breedte van 1,84 meter en hoogte van 1,60 meter. Daarmee valt de Tonale in het C-segment van de SUV’s.

Ook over de motorisering is inmiddels al het een en ander bekend, maar blijft een officiële berichtgeving vanuit Alfa Romeo nog uit. Er zijn, zoals de geruchtenmolen draait, twee erg krachtige uitvoeringen gepland: een 2.0 turbo met 255 pk die vermoedelijk aan de neus van Europa voorbij gaat én een 275 pk sterke 1.3 turbo met ondersteunende elektromotor.

Het blijft speculeren, maar tot de, hopelijk hele snelle, officiële berichtgeving dromen wij alvast even verder over de Tonale. Droomt u met ons mee? En wilt u op de hoogte blijven van berichtgeving omtrent de Tonale? Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op wanneer er meer bekend is over de productie van de Tonale.

DE NIEUWE ALFA ROMEO, TIJD VOOR AVONTUUR

Informatie aanvragen over de nieuwe Alfa Romeo Tonale

Liever telefonisch informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 46 475 62 22

    Vul uw gegevens in
    De heerMevrouw