Een duurzaam Auto Coumans

Alles over het duurzame beleid van Auto Coumans

Een duurzamere omgeving

Dat klinkt als een grote opgave, maar met kleine stappen kun je al grote impact maken. Bij Auto Coumans maken we deze stappen. Samen voor een duurzame omgeving. Heb je vragen over ons duurzaamheidsbeleid? Neem dan contact met ons op!

Bij Auto Coumans hechten we veel waarde aan het leveren van onze bijdrage aan een betere en duurzamere wereld. Niet alleen voor nu, maar vooral ook voor de toekomst. Benieuwd naar hoe Auto Coumans Maatschappelijk verantwoord onderneemt?

Afvalscheiding staat bij ons hoog op de agenda. Wij scheiden niet alleen ons oud papier en ijzer, maar ook de gebruikte banden en accu’s. Ook alle gebruikte vloeistoffen worden gescheiden, denk hierbij aan olie en koelvloeistof. Gespecialiseerde afvalverwerkings- en recyclebedrijven halen al deze materialen vervolgens bij ons op. Auto Coumans heeft een groene stroom leverancier en wij bieden groen vervangend vervoer, welke allemaal Euro 6 label hebben. En als onze klanten dan helemaal duurzaam (en sportief) willen zijn, bieden wij ze zelfs een fiets als vervangend vervoer aan.

Ook als werkgever heeft Auto Coumans zijn zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Persoonlijke ontwikkeling staat op onze agenda – blijven leren en vooruitkijken is belangrijk voor lichaam en geest.

Daarnaast staat openheid en eerlijkheid bij ons hoog in het vaandel. Wij vragen onze medewerkers om hun mening en bouwen op deze manier gezamenlijk aan de goede service die wij bieden aan onze klanten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) betekent voor Auto Coumans dat bij alle bedrijfsbeslissingen niet alleen het effect op de winst telt, maar dat ook de gevolgen voor mensen binnen en buiten het bedrijf en het milieu een zwaarwegende rol spelen.

Gecontroleerd en gecertificeerd door: Vakgarage – Duurzaam Repareren

Reparatie, Onderhoud en Banden tot 3.500 kg

Heb je vragen over ons duurzaamheidsbeleid?

Neem dan contact met ons op!