Dé Fiat dealer van Limburg

Ontdek zelf hét Italiaanse stijlicoon!

Fiat dealer met meer dan 28 jaar ervaring!

Auto Coumans is al meer dan 28 jaar dé Fiat dealer van Limburg. Als erkende FCA-dealer beschikken wij over alle kennis en expertise die nodig is, om ervoor te borgen dat u zorgeloos onderweg bent.

Naast het nieuwste assortiment en het onderhoud zorgen wij ervoor dat u 2 jaar onbezorgd kunt rijden, kilometervrij. Dus dat wordt onbezorgd toeren in uw favoriete Fiat model!

fiat dealer

fiat modellen

Fiat modellen

Al jaren domineert de Fiat 500 het Italiaanse straatbeeld. De Fiat 500 is een van de meest representatieve voorbeelden van Italiaanse vindingrijkheid die klanten van verschillende generaties voor zich weet te winnen. De iconische Fiat 500 werd oorspronkelijk in 1957 gelanceerd en in 2007 in moderne vorm opnieuw op de markt gebracht. Compact, stijlvol en met een knipoog naar het verleden. Met de grotere 500X heeft Fiat haar assortiment uitgebreid om ook te kunnen voorzien in een auto met ruimte, héél veel ruimte! Daarnaast is de 150pk van de Fiat 500X een mooie bijkomstigheid. Naast deze modellen mogen we de Fiat Tipo niet vergeten. Een lust voor het oog! Deze schoonheid is leverbaar in zowel een hatchback, sedan als stationwagon uitvoering.

Fiat Hybride en Elektrische modellen

De Fiat 500 en Fiat Panda zijn de eerste stap op weg naar de elektrificatie van het modelaanbod! Zo ontwikkelde Fiat de Mild Hybrid-technologie, een combinatie van elektrische aandrijving en een benzinemotor. De nieuwe Hybrid Launch Edition-serie plaatst de twee Fiat-iconen weer aan de top van hun segment. Tegelijkertijd vullen ze elkaar ook aan: in het door Fiat gedomineerde segment van de stadsauto’s vertegenwoordigt de 500 de meer ‘ambitieuze’ kant en de Panda de meer ‘functionele’. Maar ook voor volledig elektrische auto’s biedt Fiat dé oplossing. Zet u in 2022 de stap naar elektrisch rijden? Dankzij de subsidie in 2022 op elektrische personenauto’s stapt u straks voordelig in een nieuwe of gebruikte elektrische Fiat 500. Meer informatie over deze subsidie? Klik hier.

Alvast uw Fiat uitzoeken? Dat kan! Bekijk ons huidige aanbod en ontdek de kleurrijke mogelijkheden.

fiat hybrid modellen

Fiat garage

Auto Coumans is dé Fiat garage die zorgt dat u zorgeloos onderweg bent en kunt blijven. Met meer dan 35 jaar ervaring in de automotive branche is uw Fiat bij ons in goede handen. Jaar in, jaar uit worden de monteurs geschoold door de technische experts van FCA. Dit is een van de eisen die wij stellen aan onze vakmensen.

Fiat bedrijfswagen dealer

Ook op zakelijk gebied is Fiat uw ideale partner. Met Fiat Professional beschikt u over de juiste bedrijfsauto en kunt u overal stijlvol voor de dag komen. De juiste bedrijfsauto bespaart de helft van het werk en de Fiat bedrijfswagens helpen u perfect op weg.

Plan vandaag nog jouw proefrit!

    1. Vul uw gegevens in
    De heerMevrouw
    2. Kies uw merk