De Fiat Professional dealer van Limburg

Fiat dealer met meer dan 27 jaar ervaring!

Auto Coumans is al meer dan 27 jaar dé Fiat dealer van Zuid-Limburg. Als erkende FCA-dealer beschikken wij over alle kennis en expertise die nodig is, om ervoor te borgen dat u zorgeloos onderweg bent.

 

Naast het nieuwste assortiment en het onderhoud zorgen we ervoor dat u 5 jaar onbezorgd kunt rijden, kilometervrij. Deze garantie bestaat uit 2 jaar fabrieksgarantie en 3 jaar aanvullende garantie. Bovendien krijgt u ook nog eens 5 jaar mobiliteitsgarantie met dekking voor Europa. Dus dat wordt onbezorgd werken in uw favoriete Fiat model!

Professional in alle opzichten

Al jaren domineert de Fiat de zakelijke markt met Fiat Professional. Kies de ideale bedrijfswagen voor uw dagelijkse business. De Fiat Ducato, Talento, Fiorino en Doblo zorgen elk in zijn eigen klasse dat men het gemak van autorijden kan combineren met praktisch werken.

 

Wist je dat de Fiat Ducato ook geschikt is als basis van jouw camper? De Fiat Ducato is in 2019 uitgeroepen tot ‘Beste camperbasis van het jaar’. Om specifieke behoeftes tegemoet te komen, is de Fiat Ducato ook verkrijgbaar in diverse chassisversies. Deze kunnen via maatwerk worden voorzien tot de ideale partner op de weg en in het werkveld.

Door de jarenlange ervaring met Fiat, staan de specialisten van Auto Coumans voor je klaar om alle vragen te beantwoorden!

Fiat Dealer van Limburg

Auto Coumans is dé Fiat dealer die zorgt dat u zorgeloos onderweg bent en kunt blijven gaan. Met meer dan 35 jaar ervaring in de automotive branche is uw Fiat bij ons in goede handen. Jaar in, jaar uit worden de monteurs geschoold door de technische experts van FCA. Dit is een van de eisen die wij stellen aan onze vakmensen.

Plan vandaag nog jouw proefrit!

    1. Vul uw gegevens in
    De heerMevrouw
    2. Kies uw merk