Dé Fiat dealer van Zuid-Limburg

Hét Italiaanse stijlicoon!

Fiat is hét Italiaanse stijlicoon. Al jaren domineert de Fiat 500 het Italiaanse straatbeeld. Een merk dat door de crisis is ontstaan is tegenwoordig niet meer weg te denken.  Vanaf 2007 is de Fiat 500 succesvol vernieuwd! Compact, stijlvol en met een knipoog naar het verlden. Fiat slaat niet alleen met de Fiat 500 de spijker op zijn kop, ook de Fiat Panda is al jaren een begrip in de autowereld. Met de grotere 500x heeft Fiat haar assortiment uitgebreid om ook te kunnen voorzien in een auto met ruimte, veel ruimte! Daarnaast is de 150pk die hiermee gepaard gaat met open armen ontvangen door autoliefhebbers.

Auto Coumans is al meer dan 20 jaar dé Fiat dealer van Zuid-Limburg. Het onderhouden van Fiat is voor ons een voorrecht. Van top tot teen vakkundig en eerlijk advies bij de aanschaf van een nieuwe Fiat staat voorop. Auto Coumans is een officieel FCA (Fiat Chrysler Automotive) dealer en beschikt daarmee over alle kennis en expertise die nodig is om zorgeloos onderweg te zijn. Daarnaast adviseren wij je bij het uitkiezen van een geschikte bedrijfsauto, die je bij ons eenvoudig kunt leasen.

Alvast  jouw Fiat uitzoeken? Dat kan! Check ons huidige aanbod en ontdek de kleurrijke mogelijkheden.

Stijlicoon

Het elegante uiterlijk en het compacte formaat van de auto’s maken de verschillende Fiat modellen populaire stadsauto’s. Laat je echter niet voor de gek houden, ook buiten de stad presteert Fiat optimaal! Door prestatie, comfort en uiterlijk voorop te stellen draait is Fiat al jaren een begrip binnen de autowereld. Haar oog voor het verleden maakt dat Fiat nu stijlvoller is dan ooit!

Fiat bedrijfswagen dealer

Ook op zakelijk gebied is Fiat uw ideale partner. Met Fiat Professional beschik je over de juiste werkauto en kun je overal stijlvol voor de dag komen. De juiste werkauto bespaart de helft van het werk en de Fiat bedrijfswagens helpen je perfect op weg.

Plan vandaag nog jouw proefrit!

1. Vul uw gegevens in
De heerMevrouw
2. Kies uw merk