Elektrisch rijden was nog nooit zo stijlvol!

Kruip als eerste achter het stuur van de nieuwe, volledig elektrische, Fiat 500 ‘La Prima’ hatchback of cabrio en ervaar het genot van elektrisch rijden!

Rijdt u als eerste de

Fiat 500 ‘La Prima’?

Bent u al benieuwd naar de Fiat 500 ‘La Prima’? Ontdek het ultieme gevoel van elektrisch rijden! Twijfelt u? Plan dan een Private Car Shopping moment in met een van onze specialisten. Stel al uw vragen en wordt net zo enthousiast als wij over de Fiat 500 ‘La Prima’!

Helemaal nieuw, helemaal elektrisch, helemaal Fiat!

Behoort u tot één van de autoliefhebbers die als eerste rijdt in een nieuwe Fiat 500 ‘La Prima’ hatchback of cabrio? Reserveer vandaag nog uw model via Auto Coumans. Ervaar een nieuwe kijk op de wereld met het panoramisch zonnedak, cinerama-infotainmentsysteem en andere updates van de nieuwe 500 ‘La Prima’. Tijd voor iets nieuws, tijd voor elektrisch rijden.

 

Onze specialisten zijn helemaal klaar voor de elektrificatie! U kunt terecht in onze showroom voor al uw vragen over de gloednieuwe Fiat 500 ‘La Prima’ hatchback of cabrio. Zo ontvangt u tot € 4.000,- subsidie op uw nieuwe Fiat 500 door  te kiezen voor elektrisch rijden.

Fiat 500
Actieradius van 400 KM

Geniet van een elektrisch rijbereik van maar liefst 320km, welke zelfs tot 400km kan oplopen bij uitsluitend stadsverkeer.

Stuur Fiat 500
Slimme sherpa-stand

Kiest u voor de sherpa-stand? Dan zal de auto overgenomen worden door een slimme instelling die zorgt voor energiebesparing met optimaal behoud van de belangrijkste functies.

Fiat 500
Snellaadfunctie

Door de meegeleverde Mode 3-kabel kunt u bij elk openbaar oplaadstation uw gloednieuwe Fiat 500 laden. Door de snellaadfunctie kunt u binnen 5 minuten weer 50km onderweg.

Fiat 500
Eenvoudig thuisladen

De easyWallbox, die geleverd wordt bij iedere aanschaf, maakt het mogelijk om eenvoudig uw nieuwe Fiat 500 ‘La Prima’ thuis op te laden.

Level 2 Autonomous Driving

Fiat introduceert het nieuwe autorijden door middel van Level 2 Autonomous Driving. Dit zorgt voor een superieur veiligheidsniveau tijdens het rijden. Zo zorgt de Fiat 500 ‘La Prima’ voor een betrouwbare copiloot. De auto zal autonoom optrekken, maakt gebruik van adaptive cruise control, lane centering, automatic parking, dode hoek detectie, achteruitrijcamera en automatisch remmen. 

 

Cinerama-infotainmentsysteem

Met het nieuwe 10,25″ display is alle connectie binnen handbereik. De infotainment is gemakkelijk in gebruik en binnen 5 seconde gekoppeld na het openen van de deur. Zowel Apple Carplay of Android Auto is aanwezig om te zorgen dat u altijd verbonden bent! Batterij leeg? In de nieuwe Fiat 500 ‘La Prima’ is dit niet langer meer een probleem door de draadloze mobiele oplader.
Fiat 400 groen
stuur Fiat 500

Technologie op zijn best

Regel alles vanaf uw smartphone met de My Remote app. Zo weet u precies waar uw Fiat 500 ‘La Prima’ zich bevindt. Naast de locatie kunt u de deuren vergrendelen en openen. Dat is nog lang niet alles. Check de batterij laadstatus, plan wanneer uw airconditioning aan gaat of op welk tijdstip de auto begint met laden.

Navigeren is nog makkelijker gemaakt door My Navigation. Met een simpele aanraking kunt u de bestemming vastleggen, vervolgens laat de Fiat 500 ‘La Prima’  actuele verkeerssituatie, weersvoorspellingen, snelheidscamera’s en oplaadpunten zien.

Met My WI-FI wordt er een wifihotspot aangemaakt voor maar liefst 8 apparaten. Stream muziek, navigeer en geniet van een proefperiode van My WI-FI!

My Car zorgt voor uw veiligheid! Zo kunt u met één druk op de knop het alarmnummer bellen in tijden van nood. Ook kunt u precies zien wat er onder de motorkap gebeurt met de My Assistent functie in de app.

ONTWORPEN VOOR HET VOLGENDE DECENNIUM

De nieuwe Fiat 500 ‘La Prima’ staat, naast volledige elektrificatie, voor een nieuw auto icoon. Elektrisch, verbluffend, stijlvol, technologie op zijn best! Wij, bij Auto Coumans, zijn dan ook verzot op de komst van de Fiat 500 ‘La Prima’. Slechts één pedaal dat ervoor zorgt dat de wereld om de hoek ligt.

Pre-order vandaag uw Fiat 500 'La Prima'

Vul uw gegevens in
De heerMevrouw