Elektrisch rijden was nog nooit zo stijlvol!

Alles over de nieuwe volledig elektrische Fiat 500, hatchback of cabrio. Ervaar het genot van elektrisch rijden!

Rijdt u binnenkort

de nieuwe volledig

elektrische Fiat 500?

Benieuwd naar de nieuwe volledig elektrische Fiat 500? Ontdek het ultieme gevoel van elektrisch rijden! Twijfelt u? Bezoek ons Fiat 500 Experience Center met maar liefst 1800 m2 aan Fiat 500 beleving! Of plan een Private Car Shopping moment in met een van onze specialisten. Stel al uw vragen en wordt net zo enthousiast als wij over elektrisch rijden!

Helemaal nieuw, helemaal elektrisch, helemaal Fiat, nu bij Auto Coumans!

Behoort u tot één van de autoliefhebbers die als eerste rijdt in een nieuwe volledig elektrische Fiat 500 hatchback of cabrio? Ervaar een nieuwe kijk op de wereld met het panoramisch zonnedak, cinerama-infotainmentsysteem en andere updates van de nieuwe volledig elektrische Fiat 500. Tijd voor iets nieuws, tijd voor elektrisch rijden.

Onze specialisten zijn helemaal klaar voor de elektrificatie! De volledig nieuwe elektrische Fiat 500 is op dit moment de enige volledig elektrische auto in een cabrio uitvoering ter wereld!

Goed om te weten is dat u ook in 2021 profiteert van 8% bijtelling op uw nieuwe volledig elektrische Fiat 500. 

Fiat 500
Actieradius van 400 KM

Geniet van een elektrisch rijbereik van maar liefst 320km, welke zelfs tot 400km kan oplopen bij uitsluitend stadsverkeer.

Stuur Fiat 500
Slimme sherpa-stand

Kiest u voor de sherpa-stand? Dan zal de auto overgenomen worden door een slimme instelling die zorgt voor energiebesparing met optimaal behoud van de belangrijkste functies.

Fiat 500
Snellaadfunctie

Door de meegeleverde Mode 3-kabel kunt u bij elk openbaar oplaadstation uw nieuwe volledig elektrische Fiat 500 opladen. Door de snellaadfunctie kunt u binnen 5 minuten weer 50km onderweg.

Fiat 500
Eenvoudig thuisladen

De easyWallbox, die geleverd wordt bij iedere aanschaf, maakt het mogelijk om eenvoudig uw nieuwe volledig elektrische Fiat 500 thuis op te laden.

Level 2 Autonomous Driving

Fiat introduceert het nieuwe autorijden door middel van Level 2 Autonomous Driving. Dit zorgt voor een superieur veiligheidsniveau tijdens het rijden. In de nieuwe Fiat 500 ‘La Prima’ variant zit je als het ware naast een betrouwbare copiloot. De auto zal autonoom optrekken, maakt gebruik van adaptive cruise control, lane centering, automatic parking, dode hoek detectie, achteruitrijcamera en automatisch remmen. 

Cinerama-infotainmentsysteem

Met het nieuwe 10,25″ display is alle connectie binnen handbereik. De infotainment is gemakkelijk in gebruik en binnen 5 seconde gekoppeld na het openen van de deur. Zowel Apple Carplay of Android Auto is aanwezig om te zorgen dat u altijd verbonden bent! Batterij leeg? In de nieuwe volledig elektrische Fiat 500 is dit niet langer meer een probleem door de draadloze mobiele oplader.
Fiat 400 groen
stuur Fiat 500

Technologie op zijn best

Regel alles vanaf uw smartphone met de My Remote app. Zo weet u precies waar uw nieuwe volledig elektrische Fiat 500 zich bevindt. Daarnaast kunt u deuren vergrendelen en openen, de batterij laadstatus checken, plannen wanneer uw airconditioning aan gaat of op welk tijdstip de auto begint met laden.

Navigeren is nog makkelijker gemaakt door My Navigation. Met een simpele aanraking kunt u de bestemming vastleggen, vervolgens laat de nieuwe volledig elektrische Fiat 500 actuele verkeerssituatie, weersvoorspellingen, snelheidscamera’s en oplaadpunten zien.

Met My WI-FI wordt er een wifihotspot aangemaakt voor maar liefst 8 apparaten. Stream muziek, navigeer en geniet van een proefperiode van My WI-FI!

My Car zorgt voor uw veiligheid! Zo kunt u met één druk op de knop het alarmnummer bellen in tijden van nood. Ook kunt u precies zien wat er onder de motorkap gebeurt met de My Assistent functie in de app.

ONTWORPEN VOOR HET VOLGENDE DECENNIUM

De nieuwe volledig elektrische Fiat 500 staat, naast volledige elektrificatie, voor een nieuw auto icoon. Elektrisch, verbluffend, stijlvol, technologie op zijn best! Wij, bij Auto Coumans, zijn dan ook verzot op de komst van nieuwe volledig elektrische Fiat 500. Slechts één pedaal dat ervoor zorgt dat de wereld om de hoek ligt.

Informatie aanvragen over de nieuwe volledig elektrische Fiat 500

Liever telefonisch informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 46 475 62 22

    Vul uw gegevens in
    De heerMevrouw