Maak kennis met de Fiat 500 en de Fiat 500 Lounge

Het Italiaanse stijl icoon dat zorgt voor ongekend rijplezier! Klein van formaat, groot qua karakter.

De Fiat 500 is meer dan een vervoersmiddel, het is de ultieme rijbeleving. Met een knipoog naar het verleden, is de Fiat 500 volledig opnieuw vormgegeven. Naast het feit dat deze auto een uniek design heeft, is hij ook erg zuinig! Je rijdt maar liefst 100 km met een verbruik van 3,8l. Rij met stijl een nieuwe Fiat 500 de showroom uit, die volledig uitgerust is met de nieuwste technologie en voorzien is van vele extra opties. Ervaar het ultieme rijgemak met deze ideale stadsauto!

Het enige dat je hoeft te doen is tanken!

Alvast  jouw Fiat 500 sport of Fiat 500 Lounge uitzoeken? Dat kan! Check ons huidige aanbod en ontdek de kleurrijke mogelijkheden.

De Fiat 500 en Fiat 500 Lounge zijn standaard uitgerust met

Cruise Control

Ideaal voor langere ritten!

Start-stopsysteem

Brandstofbesparing at his finest!

16'' lichtmetalen velgen Sport

Verzorgd tot in de kleinste details!

Parkeersensoren

Een beetje hulp bij het parkeren is altijd fijn.

Apple Carplay & Android Auto

Connect je telefoon met je auto!

5 jaar garantie

Wij zijn zeker van onze zaak. Daarom krijg je bij de aankoop van een nieuwe Alfa Romeo, Jeep, Abarth en Fiat 5 jaar garantie. Geen onverwachte reparatiekosten en de komende 5 jaar mobiliteitsgarantie in Europa. Deze garantie is opgebouwd uit de reguliere 2 jaar fabrieksgarantie, aangevuld met 3 jaar aanvullende garantie via Mopar, kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar op voorwaarde dat de auto volgens het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud wordt onderhouden. Zeker rijden, ongeacht het aantal kilometers dat je rijdt.

Vakgarage

Bij Auto Coumans houden wij van auto’s met karakter. Onze merken zijn uitgesproken en hierin beleef je iedere keer een unieke rijbeleving. Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde. Vroeger kropen we in de auto en kwamen we toen nog maar net boven het stuur uit. Later werd er na schooltijd nog samen aan auto’s gesleuteld. Coumans is op de dag van vandaag nog steeds het hechte team die samen dezelfde passie deelt. Voor ons is een auto meer dan alleen een merk en meer dan een vervoersmiddel. Onze auto’s brengen je niet alleen van A naar B, maar worden met trots onderhouden en gereden.

Plan vandaag nog jouw proefrit!

    1. Vul uw gegevens in
    De heerMevrouw
    2. Kies uw merk