Met nieuw, bedoelen we ook echt nieuw!

Alles over de nieuwe Jeep Compass. Ervaar het genot van autorijden in een van de splinternieuwe modellen.

Rijdt u binnenkort

de volledig nieuwe

Jeep Compass?

Benieuwd naar de volledig nieuwe Jeep Compass? Ontdek autorijden als nooit tevoren! Twijfelt u? Bezoek onze showroom met maar liefst 1600 m2 aan Jeep beleving! Of plan een Private Car Shopping moment in met een van onze specialisten. Stel al uw vragen en wordt net zo enthousiast over het laatste nieuwe Jeep Compass model als wij!

Helemaal nieuw, helemaal Jeep, helemaal Auto Coumans!

Behoort u tot één van de autoliefhebbers die als eerste rijdt in een volledig nieuwe Jeep Compass? Ervaar sportief rijden in de S-uitvoering, ga het nachtleven tegenmoet in de Trailhawk uitvoering of kies voor pure luxe met de Limited uitvoering.

Onze specialisten zijn helemaal klaar voor de nieuwe Jeep Compass lijn! Van een handsfree elektrische achterklep tot een draadloos oplaadstation voor jouw mobiele telefoon.

Jeep
Handsfree achterklep

Het gemak van een achterklep die vanzelf omhoog gaat wanneer u uw handen vol heeft met tassen of andere items. Een tik op de achterbumper zorgt ervoor dat uw achterklep opengaat.

360º parkeercamera

Moeilijk parkeren is verleden tijd met de 360 graden parkeer camera! Bekijk alle kanten van uw nieuwe Jeep Compass tegelijk tijdens het inparkeren. Fluitje van een cent!

Draadloos opladen

Makkelijk en snel uw mobiele telefoon opladen in de auto? Dat kan met het draadloos oplaadstation. Door middel van een statuslamp weet u precies hoever uw device is opgeladen.

Highway Assist

Veilig rijden doet u met de Jeep Compass zeker! Highway Assist zorgt ervoor dat u de juiste afstand houdt van uw voorganger en dat uw nieuwe Jeep Compass in het midden van de rijbaan blijft.

Kiest u al voor elektrisch rijden?

De nieuwe Jeep Compass is naast de gebruikelijke benzine- en dieselversies, ook te verkrijgen in een plug-in hybride variant. Waar de benzine- en dieselversie geleverd worden met voorwiel aangedreven motoren, is de plug-in hybride voorzien van vierwielaandrijving, omdat deze versie de elektromotor op de achteras heeft. De plug-in hybride modellen van de nieuwe Jeep Compaas (4xe zoals Jeep ze zelf noemt), zijn leverbaar met 190 of 240 pk. De elektromotor in de 4xe modellen van de nieuwe Jeep Compass is goed voor zo’n 50km.
Jeep
Jeep

Technologie op zijn best

Met het nieuwe 10,1″ infotainment display is alle connectie binnen handbereik. De infotainment is gemakkelijk in gebruik en binnen no time gekoppeld na het openen van de autodeur. Zowel Apple Carplay als Android Auto is aanwezig om te zorgen dat u altijd verbonden bent! Batterij leeg? In de nieuwe Jeep Compass nooit! Maak namelijk gebruik van de draadloze mobiele oplader.

DE NIEUWE JEEP COMPASS, TIJD VOOR AVONTUUR

De nieuwe Jeep Compass gaat verder dan ooit tevoren! Elektrificatie, stoer, stijlvol en technologisch op zijn best! Wij, bij Auto Coumans, zijn dan ook verzot op de komst van dit nieuwe model. Aanschouw de nieuwe Jeep Compass in onze showroom of plan een Private Car Shopping afspraak!

Informatie aanvragen over de nieuwe Jeep Compass 2021

Liever telefonisch informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 46 475 62 22

    Vul uw gegevens in
    De heerMevrouw