Dé Jeep dealer van Zuid-Limburg

Exclusieve topklasse in het SUV segment!

Jeep Dealer

Auto Coumans is dé Jeep dealer van Zuid-Limburg. Als erkende Jeep dealer beschikken wij over alle kennis en expertise die nodig is, om ervoor te borgen dat u zorgeloos onderweg bent. Naast het nieuwste assortiment en het onderhoud zorgen wij ervoor dat u 3 jaar onbezorgd kunt rijden, kilometervrij.

Jeep is oorspronkelijk de naam van het voertuig dat volgens eisen van het Amerikaanse leger was ontwikkeld en in 1941 verscheen: een lichtgewicht vierwiel aangedreven auto die in ruig terrein militaire taken moest kunnen vervullen. Op de dag van vandaag bepaalt u als Jeep-rijder nog steeds uw eigen koers. Een Jeep voelt zich overal thuis en maakt van iedere rit een avontuur.

Jeep Dealer

jeep dealer

Jeep modellen

Jeep is er voor de avonturiers, die zichzelf en de wereld willen ontdekken. Op de snelweg, in het drukke stadsverkeer of op onverharde paden, met Jeep kunt u aan iedere reis beginnen. Het hedendaagse design komt voort uit een natuurlijke evolutie van verlangen naar avontuur en een verlangen dat vervult wordt met een perfecte balans tussen rijcomfort en onovertroffen 4×4 kwaliteiten. Met een Jeep bent u altijd in uw element en ervaart u continue een superieure rijbeleving.

Dit, in combinatie met onze kernwaarden, leidt al jaren tot een krachtige samenwerking. Kiest u voor de avontuurlijke Jeep Renegade of Jeep Compass? Of toch de legendarische en compleet vernieuwde Jeep Wrangler? Stel al uw vragen aan een van onze experts!

Jeep Hybrid modellen

Jeep staat voor topklasse en is hét merk voor autoliefhebbers die voorop willen lopen. De verschillende modellen die Jeep aanbiedt, weerspiegelen deze gedachten en laten zien dat Jeep op ieder terrein goed presteert. Kies dan vanaf nu voor een van plug-in Hybrid. Stap onze showroom binnen en ervaar Jeep! Onze experts zijn er voor u en al uw vragen.

Alvast uw Jeep uitzoeken? Dat kan! Bezoek onze showroom of bekijk het actuele aanbod op onze website.

Jeep kopen?

Jeep kopen? Als officiële Fiat Chrysler Automotive dealer is Auto Coumans sinds 2019 dé officiële Jeep dealer van Zuid-Limburg. Onze vakspecialisten staan altijd klaar om het beste advies te geven. In onze vakgarage onderhouden onze specialisten iedere Jeep van boven tot onder. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd zorgeloos onderweg bent. Onderweg naar avontuur met een van de Jeep modellen!

Plan vandaag nog jouw proefrit!

    1. Vul uw gegevens in
    De heerMevrouw
    2. Kies uw merk