ICONISCH, OFF-ROAD EN VOL AVONTUUR!

Alles over de nieuwe Jeep Wrangler. Ervaar het genot van autorijden in een van de splinternieuwe modellen.

Rijdt u binnenkort

de volledig nieuwe

Jeep Wrangler?

Benieuwd naar de volledig nieuwe Jeep Wrangler? Ontdek autorijden als nooit tevoren! Twijfelt u? Bezoek onze showroom met maar liefst 1600 m2 aan Jeep beleving! Of plan een Private Car Shopping moment in met een van onze specialisten. Stel al uw vragen en wordt net zo enthousiast over het laatste nieuwe Jeep Wrangler model als wij!

ONVERGETELIJKE AVONTUREN LIGGEN OP DE LOER MET DE JEEP WRANGLER!

Een iconische rijbeleving in de stad en ver daarbuiten! Dat ervaar je in de volledig nieuwe Jeep Wrangler Sahara of Rubicon. Naast hoogwaardige materialen en een enorme aandacht voor detail, is de nieuwe Jeep Wrangler uitgerust met de modernste technologie, innovatieve laadoplossingen en een uitzonderlijk comfort!

Onze specialisten zijn helemaal klaar voor de nieuwe Jeep Wrangler lijn!

eCoasting bijlaad functie

De eCoasting-functie zorgt ervoor dat de accu bijgeladen wordt tijdens het rijden. Kinetische energie die vrijkomt bij het afremmen, vaart minderen en uitrollen wordt teruggewonnen.

Uconnect infotainmentsysteem

Het infotainmentsysteem met 8,4″ touchscreen voorziet u in alle gemakken. Apple CarPlay of Android Auto zorgt voor een veilig gebruik van uw smartphone onderweg.

ParkSense parkeersensoren

Met de geavanceerde veiligheidsvoorzieningen bent u verzekert van optimale bescherming! De ParkSense parkeersensoren zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet!

Spatschermen in carrosseriekleur

De ingebouwde spatschermen zijn als grilleomlijsting toegevoegd aan het design. De standaard side-steps zorgen ervoor dat u makkelijk in- en uitstapt.

Kiest u al voor elektrisch rijden?

De Jeep Wrangler, beter dan ooit! Door de jaren heen is dit model vernieuwd en verbeterd. Dit jaar komt Jeep met de nieuwe Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid  welke is geëvolueerd tot een innovatieve plug-in hybride zonder zijn oorspronkelijke kwaliteiten kwijt te raken.

 

De nieuwe Jeep Wrangler is naast de gebruikelijke benzine- en dieselversies, ook te verkrijgen in een plug-in hybride variant. De Jeep Wrangler wordt geleverd met een vermogen van 380 pk en een acceleratie van 0 tot 100 km/u in minder dan 7 seconden. Deze komt tot stand door een combinatie van een tweeliter turbobenzinemotor en een elektromotor. De elektromotor in de Jeep Wrangler 4xe modellen is goed voor zo’n 50km.
Jeep
Jeep

Technologie tot in het fijnste detail

Met het nieuwe 8,4″ infotainment display is alle connectie binnen handbereik. Zowel Apple Carplay als Android Auto is aanwezig om te zorgen dat u altijd verbonden bent! Het 7″ dashboard infodisplay laat in één oogopslag een overzicht van de belangrijkste rijgegevens zien zoals het laadniveau van de accu’s, de resterende elektrische actieradius en de ingestelde aandrijfmodus.

My eCharge

My eCharge biedt handige functies voor het opladen van uw nieuwe Jeep Wrangler. Zoek bijvoorbeeld een nabij laadstation of vrije laadpaal, reken laadsessies af of check uw laadhistorie. Kiest u voor een EVBox Elvi Connected Wallbox dan kunt u ook via My eCharge een laadsessie op afstand inplannen of starten.

DE NIEUWE JEEP WRANGLER, TIJD VOOR AVONTUUR

De nieuwe Jeep Wrangler gaat verder dan ooit tevoren! Ervaar de vrijheid in de iconische Jeep Wrangler. Wij, bij Auto Coumans, zijn dan ook verzot op de komst van dit nieuwe model. Aanschouw de nieuwe Jeep Wrangler in onze showroom of plan een Private Car Shopping afspraak!

Informatie aanvragen over de nieuwe Jeep Wrangler 2021

Liever telefonisch informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 46 475 62 22

    Vul uw gegevens in
    De heerMevrouw