Welke typen Fiat zijn er en wat kosten ze

Hét Italiaanse stijlicoon

De Fiat 500 is als compacte stadsauto al niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Van ‘Gelato’ wit tot ‘Vesuviu’ zwart. De Fiat 500 komt in vele kleuren en uitvoeringen, allemaal gebaseerd op het Italiaanse Dolce Vita. Ben jij van plan om een Fiat 500 aan te schaffen, maar weet je niet voor welke uitvoering je moet kiezen? Auto Coumans beschrijft de belangrijkste verschillen, zodat jij precies weet welke auto het beste bij jouw wensen past.

Alvast  jouw Fiat uitzoeken? Dat kan! Check ons huidige aanbod en ontdek de kleurrijke mogelijkheden.

Fiat 500 Pop

De Fiat 500 Pop geldt als het instapmodel voor de 500 serie. De Pop is onder andere uitgerust met 14-inch stalen velgen met sierdeksels en een radio/mp3-speler met USB- en AUX-ingang.

De Fiat 500 Pop is beschikbaar vanaf €15.435,-.

Fiat 500 Star

De Fiat 500 Star is gebaseerd op de lounge uitvoering. De star is uitgerust met 16-inch lichtmetalen velgen en een glazen panoramadak. De Fiat 500 star is verkrijgbaar in de unieke kleur ‘White Stella’. Deze witte kleur met paarse gloed maakt het glamoureuze uiterlijk van de Star volledig af. De Star is uitgerust met een 7-inch touchscreen met Uconnect™️ LIVE-infotainment systeem.

De Fiat 500 Star is beschikbaar vanaf €17.400,-.

Fiat 500 Lounge

De Fiat 500 Lounge is uitgerust met 15-inch lichtmetalen velgen en een 7-inch Uconnect™️ LIVE-infotainmentsysteem. Hoewel het niet inbegrepen is in de standaard uitrusting, is de Lounge editie verkrijgbaar met glazen schuifdak.

De Fiat 500 Lounge is beschikbaar vanaf €15.900,-.

Fiat 500 Rockstar

Met zijn 16-inch lichtmetalen velgen en glazen panoramadak op de motorkap heeft de Fiat 500 Rockstar een stoer en uitdagend uiterlijk. De op de Sport-uitvoering gebaseerde sportieve uitstraling én de voor dit model unieke matgroene lak maken de Rockstar dé auto voor mannen die in een stoere en stijlvolle auto voor de dag willen komen. Net als de Star is de Rockstar voorzien van een 7-inch touchscreen met Uconnect™️ LIVE-infotainment systeem.

De Fiat 500 Rockstar is beschikbaar vanaf €18.235,-.

Plan vandaag nog jouw proefrit!

    1. Vul uw gegevens in
    De heerMevrouw
    2. Kies uw merk