Laat je auto op 15(!) verschillende punten checken!

Onze vakmensen zorgen ervoor dat jij zorgeloos onderweg kunt tijdens de winter!

Plan een werkplaatsafspraak in

en laat je auto controleren voor maar €19,95 op de 15 belangrijkste punten! Zo kun jij gegarandeerd zorgeloos onderweg in de winterperiode.

 

Inclusief 3 maanden garantie op de accu* & gratis Fiat, Alfa Romeo of Jeep wintermuts! Daarnaast ontvang je ook nog eens 10% korting op alle uit de wintercheck voortkomende onderhoud- of reparatiewerkzaamheden.

Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij.

* Je ontvangt 3 maanden garantie op de accu die tijdens de check gecontroleerd is. Mocht de accu binnen 3 maanden toch stuk gaan, ontvang je een nieuwe.

Je auto wordt gecontroleerd op de volgende punten:

Voorruit, banden, remmen, verlichting, portier rubbers, accu, schokdempers, uitlaat, onderzijde, ruitenwissers, airco, ruitenwisser vloeistof, motorolie, koelvloeistof en de remvloeistof.

5 jaar garantie

Wij zijn zeker van onze zaak. Daarom krijg je bij de aankoop van een nieuwe Alfa Romeo, Jeep, Abarth en Fiat 5 jaar garantie. Geen onverwachte reparatiekosten en de komende 5 jaar mobiliteitsgarantie in Europa. Deze garantie is opgebouwd uit de reguliere 2 jaar fabrieksgarantie, aangevuld met 3 jaar aanvullende garantie via Mopar, kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar op voorwaarde dat de auto volgens het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud wordt onderhouden. Zeker rijden, ongeacht het aantal kilometers dat je rijdt.

Vakgarage

Bij Auto Coumans houden wij van auto’s met karakter. Onze merken zijn uitgesproken en hierin beleef je iedere keer een unieke rijbeleving. Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde. Vroeger kropen we in de auto en kwamen we toen nog maar net boven het stuur uit. Later werd er na schooltijd nog samen aan auto’s gesleuteld. Coumans is op de dag van vandaag nog steeds het hechte team die samen dezelfde passie deelt. Voor ons is een auto meer dan alleen een merk en meer dan een vervoersmiddel. Onze auto’s brengen je niet alleen van A naar B, maar worden met trots onderhouden en gereden.

Plan jouw wintercheck!

    Vul uw gegevens in
    De heerMevrouw
    Specificeer uw dienst

    Reden van afspraak*

    OnderhoudsbeurtAPKBanden vervangen / wisselAirco CheckWinter / Zomer CheckOverig