Pechhulp in Europa

Maak kennis met de EHBA-PAS!

Mocht je onverwachts pech krijgen, dan wil je maar één ding: snel geholpen worden. Gelukkig kan dat! Dag en nacht, zeven dagen per week en door heel Europa. Voor slechts € 52,50 per jaar, of gratis bij een grote onderhoudsbeurt en met 50% korting bij een kleine onderhoudsbeurt – tijdelijk met gratis APK-keuring. Vraag de EHBA-pas aan via Auto Coumans. De service-adviseurs en monteurs in onze Vakgarage staan voor je klaar om je auto van de beste service te voorzien.

LEASE JE VOLGENDE AUTO

Denk eens na over private, financial of operational lease!

Zorgeloos een nieuwe (bedrijfs) auto rijden, voor een vast bedrag per maand. De looptijd bepaal je zelf. Alle kosten zijn inclusief, alleen de brandstofkosten komen daar nog bij. Bepaal hoeveel kilometers je per jaar gaat rijden. Worden dat er achteraf meer? Dan betaal je gewoon bij. Precies weten waar je aan toe bent, dat is het flexibele en transparante lease contract waar je naar op zoek bent. Bezoek Auto Coumans en stel het pakket samen dat bij jou past.

Zorgeloos

VERZEKERING

Verzeker jezelf van zorgeloos rijplezier!

Een autoverzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren en denken mee in wat jij nodig hebt. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. Auto Coumans regelt dit, tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Verzekerd van zorgeloos rijplezier!

RUIL JE HUIDIGE AUTO IN

Denk eens na over over het inruilen van jouw auto!

Het aanschaffen van een auto is een feest. Wat doe je met jouw huidige auto? Hoeveel waarde heeft deze auto nog? Deze en andere vragen beantwoorden wij graag. Om jouw in het gehele aankooptraject te begeleiden kopen wij graag jouw huidige auto! Zo hoef jij je geen zorgen over je huidige auto en kun je volop genieten van jouw nieuwe aankoop!

VOORDELEN VAN EEN EHBA-PAS – EERSTE HULP BIJ AUTOPECH:

Een lekke band of een lege accu waardoor de auto niet wil starten? Geen zorgen! Bij het bezit van een EHBA-pas sturen wij een monteur om je weer op weg te helpen. Waar je ook bent, dag en nacht, zeven dagen in de week, door heel Europa. Is het probleem niet ter plekke op te lossen? Dan wordt ervoor gezorgd dat jouw auto afgeleverd wordt bij de dichtstbijzijnde erkende servicewerkplaats om gerepareerd te worden.

Gratis APK

Gratis APK bij onderhoud aan het voertuig (afmeldkosten zijn voor eigen rekening)

Lampjes

Lampjes aan de buitenzijde vervangen.

Vloeistoffen

Gratis bijvullen van vloeistoffen tussen de onderhoudsbeurten door met een maximum van 2 liter per jaar.

Banden reparatie

Bandreparatie omvat uitsluitend banden behorend tot het voertuig vermeld op de EHBA-pas.

Gratis reparatie

Gratis reparatie van een ster of pit in de voorruit.

Tip

Vergeet je huidige pechhulp niet op tijd op te zeggen als je kiest voor de EHBA-pas.

Zorgeloos onderweg

Bij Auto Coumans willen we maar een ding. Ervoor zorgen dat jij zorgeloos onderweg bent. Dat is de reden dat wij kiezen voor de EHBA-pas, zo ben je 24 uur per dag, 7 dagen in de week verzekerd van pechhulp onderweg.

Vakgarage

Wij houden van auto’s met karakter. Onze merken zijn uitgesproken en hierin beleef je iedere keer een unieke rijbeleving. Daarom werken bij Auto Coumans alleen echte vakmensen. Onze experts hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste kennis van auto’s en onderhoud. Zo ontdekken we bijna ieder gebrek aan de auto en zorgen we ervoor dat je weer onbezorgd op de weg bent!

Camperonderhoud

Zonder zorgen op reis samen met je camper! Auto Coumans is de plek om jouw vakantie goed te plannen. Wij zorgen ervoor dat jouw camper van A tot Z helemaal in orde is, voor zowel onderhoud als APK. Zo start jij een vakantie zonder zorgen en sta je niet zomaar met pech onderweg. Onze camper monteurs zijn gespecialiseerd en ook de werkplaats is er speciaal voor ingericht, zodat er op een efficiënte manier gewerkt kan worden. Dankzij onze moderne uitleesapparatuur weten wij in no-time hoe we jouw camper kunnen repareren.

Vraag nu de EHBA-pas aan!