Pechhulp in Europa

Maak kennis met de EHBA-PAS!

Mocht je onverwachts pech krijgen, dan wil je maar één ding: snel geholpen worden. Gelukkig kan dat! Dag en nacht, zeven dagen per week en door heel Europa. Voor slechts € 52,50 per jaar. Vraag de EHBA-pas aan via Auto Coumans. De service-adviseurs en monteurs in onze vak garage staan voor je klaar om je auto van de beste service te voorzien.

LEASE JE VOLGENDE AUTO

Denk eens na over private, financial of operational lease!

Zorgeloos een nieuwe (bedrijfs) auto rijden, voor een vast bedrag per maand. De looptijd bepaal je zelf. Alle kosten zijn inclusief, alleen de brandstofkosten komen daar nog bij. Bepaal hoeveel kilometers je per jaar gaat rijden. Worden dat er achteraf meer? Dan betaal je gewoon bij. Precies weten waar je aan toe bent, dat is het flexibele en transparante lease contract waar je naar op zoek bent. Bezoek Auto Coumans en stel het pakket samen dat bij jou past.

VERZEKERING

Verzeker jezelf van zorgeloos rijplezier!

Een autoverzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren en denken mee in wat jij nodig hebt. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. Auto Coumans regelt dit, tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Verzekerd van zorgeloos rijplezier!

RUIL JE HUIDIGE AUTO IN

Denk eens na over over het inruilen van jouw auto!

Het aanschaffen van een auto is een feest. Wat doe je met jouw huidige auto? Hoeveel waarde heeft deze auto nog? Deze en andere vragen beantwoorden wij graag. Om jouw in het gehele aankooptraject te begeleiden kopen wij graag jouw huidige auto! Zo hoef jij je geen zorgen over je huidige auto en kun je volop genieten van jouw nieuwe aankoop!

Bovendien biedt de EHBA-pas een aantal extra services:

Gratis APK

Gratis APK bij onderhoud aan het voertuig (afmeldkosten zijn voor eigen rekening)

Lampjes

Lampjes aan de buitenzijde vervangen.

Vloeistoffen

Gratis bijvullen van vloeistoffen tussen de onderhoudsbeurten door.

Banden reparatie

Bandreparatie omvat uitsluitend banden behorend tot het voertuig vermeld op de EHBA-pas.

Gratis reparatie

Gratis reparatie van een ster of pit in de voorruit.

Tip

Vergeet je huidige pechhulp niet op tijd op te zeggen als je kiest voor de EHBA-pas.

5 jaar garantie

Wij zijn zeker van onze zaak. Daarom krijg je bij de aankoop van een nieuwe Alfa Romeo, Jeep, Abarth en Fiat 5 jaar garantie. Geen onverwachte reparatiekosten en de komende 5 jaar mobiliteitsgarantie in Europa. Deze garantie is opgebouwd uit de reguliere 2 jaar fabrieksgarantie, aangevuld met 3 jaar aanvullende garantie via Mopar, kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar op voorwaarde dat de auto volgens het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud wordt onderhouden. Zeker rijden, ongeacht het aantal kilometers dat je rijdt.

Vakgarage

Bij Auto Coumans houden wij van auto’s met karakter. Onze merken zijn uitgesproken en hierin beleef je iedere keer een unieke rijbeleving. Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde. Vroeger kropen we in de auto en kwamen we toen nog maar net boven het stuur uit. Later werd er na schooltijd nog samen aan auto’s gesleuteld. Coumans is op de dag van vandaag nog steeds het hechte team die samen dezelfde passie deelt. Voor ons is een auto meer dan alleen een merk en meer dan een vervoersmiddel. Onze auto’s brengen je niet alleen van A naar B, maar worden met trots onderhouden en gereden.

 

Bij Auto Coumans werken echte vakmensen. Onze experts hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste kennis van auto’s en onderhoud. Zo ontdekken we bijna ieder gebrek aan de auto en zorgen we ervoor dat je weer onbezorgd op de weg bent!

Camperonderhoud

Zonder zorgen op reis samen met je camper! Auto Coumans is de plek om jouw vakantie goed te plannen. Wij zorgen ervoor dat jouw camper van A tot Z helemaal in orde is, voor zowel onderhoud als APK. Zo start jij een vakantie zonder zorgen en sta je niet zomaar met pech onderweg. Onze camper monteurs zijn gespecialiseerd en ook de werkplaats is er speciaal voor ingericht, zodat er op een efficiënte manier gewerkt kan worden. Dankzij onze moderne uitleesapparatuur weten wij in no-time hoe we jouw camper kunnen repareren.

Vraag nu de EHBA-pas aan!